Google magyarul

Jó hír azoknak, akik lustaság vagy egyéb okokból (bár a lustaságon kívül nem tudok sok más okot felsorolni, sajnos nálam is csak ezen múlik, de már dolgozom rajta:-) még nem beszélnek angolul: megint magyarít a Google.

Olvassátok el a cikket! A kapcsokat végigjárva teljesen megismerhetitek a szolgáltatást. (Annyira jó, hogy megint valaki megírta helyettem! Hiába, ez a jó a blogolásban, köszi webisztán!)

Én a múlt héten (egy előadásra készülve, amiről majd még fogok írni) körülnéztem a Google oldalain. Amint látjátok, az akkor beállított nyitó oldalamon még nem működött a magyar kalendárium. Viszont cuki kis békás fejlécet találtam:

Az én guglim

Akinek még ez sem elég, az a Google súgóit és oktatócsomagját is használhatja. (Ez utóbbit angolul, de szépen tagoltan, érthetően, ábrákkal kísérve - még én is sokat megértettem. Egyébként meg ott a szótár, nézd csak meg a képet !)

Aki pedig mindezekbe nagyon belefáradt volna, nézzen egy kis meglepetés videót a youTube -on!

  • Értékelés:

1 hozzászólás eddig

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá ehhez a bloghoz. Belépnél? | Regisztrálnál?

Rólam

Hobbim a munkám, a könyvtár jó hely, s én itt érzem igazán jól magam! No meg otthon, a 3 gyermekemmel - ha hétvégén hazajönnek -, ja és az uszodában meg a kertemben (is). Persze egy könyv is lehet a közelben!

Archívum

Blogroll

Kedvenc szerzők

  • Nincsenek kedvenc szerzők

Blogom címkéihttp://rss.oszolo.blogter.hu/

Google Book Search